Skip to content

Een website, nieuwsbrief, flyer, en meer die helemaal bij jou past...

Wil je dolgraag een website die bij jou past,
die helemaal de uitstraling heeft die dicht bij jou & je product staat.
Een website die je doelgroep aanspreekt en zo overzichtelijk is dat de klant precies kan vinden wat hij zoekt.
Geen schreeuwerige marketing machine website die ver van je af staat en ook niet werkt….
en weet je nog niet precies waar te beginnen?

Ik help je graag \"favicon

Wat wil jij?... Ik wil:

Een website die bij mij past

je wilt een website die helemaal uitstraalt wie jij bent of wat je product is, een website die ook je doelgroep aanspreekt, No Edge Creations creëert in lijn met jou een website die weergeeft wie jij bent en wat je wil uitstralen (met je product of creatie). 

Mijn website restylen

Je hebt een website, maar bent er niet (helemaal) tevreden mee, de layout wil je anders, een uitstraling die meer van deze tijd is, de tekst mag wat sprankelender, of is nog helemaal niet geschreven. \"favicon

een nieuwsbrief om mijn doelgroep te bereiken

Een nieuwsbrief die uitdraagt wat ik en mijn bedrijf vertegenwoordigen. Een systeem dat ik zelf kan bedienen of gedeeltelijk of volledig kan laten doen. 

een tekstschrijver

Je hebt een website, alleen nog geen inhoud, of je zoekt iemand die de inhoud van je website wil redigeren, aanpassen, aanvullen of gewoon iemand die even mee leest en je wat tips geeft om je webteksten te verbeteren en krachtiger of vloeiender te maken.

Online flyers of een e-book cover

Je wilt graag een mooie flyer die aansluit bij het evenement, de workshop o.i.d die je online wil promoten. Iemand die ook mee denkt over de teksten op de flyer of die het helemaal uit handen neemt.

Foto\'s bewerken

iemand die foto\’s voor je bewerkt om op je website te plaatsen of in je nieuwsbrieven te gebruiken. 

Video\'s voor Youtube, vimeo

Je wilt graag zichtbaar worden op youtube en vimeo en hebt al ideeën over wat je naar buiten wilt brengen, alleen weet je nog niet precies hoe. No Edge Creations, denkt graag met je mee en maakt samen met jou een laagdrempelige video, geproduceerd met muziek, beeldmateriaal, teksten om datgene uit te dragen wat je wil.

het zelf doen en zoek iemand die meedenkt en met ideeën komt

Iemand die meekijkt naar je online appearance, meedenkt over je volgende stappen, meedenkt over al het eerder genoemde en tips en trics geeft om het zelf te kunnen doen, met een beetje hulp. Iemand die samen met jou in gesprek gaat en met ideeën komt. 

Daarom No Edge Creations

Je wil heel graag online jou persoonlijkheid en je unieke product zichtbaar maken, dus je hele\"favicon uitstraling en meer, en je product helder, overzichtelijk en gestructureerd online communiceren naar je klanten.
Je zoekt iemand met inzet, passie en invoelend vermogen.
Voor mij is het super belangrijk om helemaal in lijn met jou je online zichtbaarheid te verzorgen zodat het helemaal past bij jou en daarbij denk ik ook aan je klanten zodat zij bij jou kunnen vinden wat ze zoeken. 

Portfolio

home
home
home
home
home
home
home

[themify_icon icon=\”fa-diamond\” label=\”Bekijk meer\” link=\”http://www.noedgecreations.nl/portfolio\” style=\”squared\” icon_color=\”#88aa88\” ]

Over No Edge Creations

In 2015 begon ik – Babette Meuwese – websites te bouwen, dat kwam zo uit de lucht vallen in een periode dat ik even niet wist wat ik ging doen. \"faviconEn ik vond het zooo leuk dat ik het ben blijven doen. De ideeën dwarrelen spontaan binnen tijdens het bouwen van een website, het maken van een flyer of een filmpje bewerken voor youtube, heerlijk is dat. en alles wat ik in het verleden gedaan en geleerd heb komt goed van pas, zoals o.a. over communicatie en hoe je het beste taal inzet, en daarnaast zei Helen (www.helenleroy.nl) laatst tegen me: \”Je bent erg gevoelig en met die gevoeligheid tune je in op mensen en zo ontstaat een website of iets anders dat helemaal bij die persoon past\”.

home

Anderen over No Edge Creations