Over No Edge Creations

Babette Meuwese startte op 1 juni 2015 haar bedrijf No Edge Creations. Te beginnen met het maken van websites en nieuwsbrieven, inmiddels is daar van alles bijgekomen. Waaronder image bewerking, e-book covers, meewerken aan het in elkaar zetten van online trainingen (lesopbouw, layout emails, email systeem gekoppeld, e.d.), filmen, video editing…. van alles en nog wat is erbij gekomen wat ze met zoooveeeeel plezier doet, dat het gewoon geen ‘werk’ is.

mam kids

Over Babette

Van afgestudeerd HBO docent Omgangskunde en trainer social & communicatieve vaardigheden, naar bijna 10 jaar voor een kinderopvang organisatie voor baby’s, dreumesjes en peuters zorgen, en daar doorgroeien als coach (van stagiaires en hun begeleiders) en ook trainer naar Fulltime mama van de leukste 2 meisjes van de wereld, mijn eigen kinderen, nu 4 en 6 jaar oud, naar verschillende communicatie opleidingen, naar nu prachtige online communicatie mogen creëren voor verschillende mensen, en daarnaast leren van mijn kinderen, die helemaal in het moment leven, waar geen gisteren en geen morgen is….
Ik zie online communicatie als een belevenis, je neemt mensen  mee in een heel verhaal, gevoel, met beelden, het is dan iets voor ze of niet… alles heeft met stemming en gevoel te maken, iedereen is anders… dus is het beeld en de verbeelding heel verschillend bij verschillende mensen… en taal is ook zo geweldig krachtig en prachtig, daarmee kun je ook zoveel…

Liefs

Babette

20170731_145858
20170731_144144
error: Content is protected !!