Skip to content

Op 1 juni 2015 startte ik mijn bedrijf No Edge Creations. Te beginnen met het maken van websites en nieuwsbrieven, inmiddels is daar van alles bijgekomen. Waaronder image bewerking, e-book covers, flyers en uitnodigingen maken, meewerken aan het in elkaar zetten van online trainingen (lesopbouw, layout emails, email systeem gekoppeld, e.d.),…. van alles en nog wat.
Op dit moment omschrijft het vak Virtual Assistant het best wat ik doe. Digitale ondersteuning bieden aan onderne(e)m(st)ers die het steeds drukker krijgen en de tijd niet hebben om alles zelf te doen. 

Korte CV:
*HBO docent Omgangskunde & trainer social & communicatieve vaardigheden
*10 Jaar voor een kinderopvangorganisatie gewerkt. Gestart als invaller op de groep en doorgegroeid als coach (van stagiaires en hun begeleiders) en (Praktijk)Opleider & Trainer
*Verschillende communicatie opleidingen gevolgd.
*Moeder van 2 dochters, Quinne(11) & Izzy(9) (Wat de grootste leerschool van het leven is)
*Vanaf 2015 gegroeid in het vak van webdesigner, en online communicatie verzorgen voor verschillende bedrijven.

IMG-20181001-WA0012


“Ik zie online communicatie als een belevenis, je wordt meegenomen in een verhaal, gevoel, met tekst en beelden. Het is dan zo belangrijk dat dit de uitstraling heeft van de persoon of het product waarvan bv. de website/nieuwsbrief is, dat dit in overeenstemming is met elkaar.”